Викладання в університеті Коїмбри є фігня!

Люди, (це переклад Google)

По-перше, ми любимо жити в Коїмбре.

Але ми повинні бути чесними про деякі речі.

Викладання в університеті Коїмбри є фігня!

Ну, ми приїхали, щоб зробити магістра та доктора філософії, і підемо. Хіба це погано? Так, і саме тому я ніколи не говорив про це раніше? В принципі, важко говорити погано про свою звичайно. У офф небудь говорив будь-кому, хто запитав про якість освіти тут, але відкрито складно. Тоді розширити запитання: чому говорити зараз?

Тому що UC - і інші коледжі теж - відкрив реєстрацію для бразильців (і інших іноземців теж) студентів, які мають Енем - національна гімназія іспит - як "усне", але з "докладно", що просто підходить до бразильці платити сім тисяч євро на рік, у той час як португальці платити 1080. Бачачи це, і знаючи, що багато людей можуть отримати падати в довірчому трюк, ми думаємо, що це добре, щоб вийти з намету полюс і принести "лайно "на вентилятор.

Університет Коїмбра NO Vale, ніколи не платять 7000 доларів США на рік! Деякі, звичайно! Якість викладання дуже слабкий ... Бізнес fraquinhas приватні школи в Бразилії. Заняття на базі коси-і-мела, без обговорення, без будь-якого стимулу до досліджень (або навіть в студентів і майстрів до речі), студенти вивчають все на основі слайдів - рідко персонал читати газети або купити підручники. Вчителі надзвичайно слабкі в цілому застаріли і не готові, і в основному повністю з ринку праці та галузі, в якій вони вчать (коштує деталь чоловік. UC підтримує таку можливість, на відміну від інших університетів тут, чи не основою це означає, що існує мало можливостей для зміни вчителів - хто на своїх позиціях назавжди, добре це чи ні - і виконання учителів не є народження, так що майже немає класів або іноземні викладачі гостей). Крім того погані вчителі залишитися і також зарозумілим життя, не дозволяють (або хмурячись студентом), які задають питання або питання під час занять ...

Зрештою, бідні люди рюкзаки цієї осені русалка страждають диявола легалізувати диплом пізніше в Бразилії! Варто також в інших країнах ЄС, крім, звичайно, з Португалії, але в Бразилії добре, NECA. Це буде 2 або 3 роки або більше роботи для досягнення легалізації там, і навіть гірше, а в деяких випадках - наприклад, лікаря або адвоката - буде здавати заліки або перевірити ще автономну адресну книгу. І ніхто не говорить про це в оголошеннях, які я бачив в УНЦ "пропозицію", як бразильці.

Варто відзначити, що це "пропозицію", на мій погляд, порушує принцип рівності і радикально договір про дружбу між Бразилією і Португалією, так що я припускаю, що є буде серед маглів, які потрапляють в цю казку вікарія, деякі розумніші , тригер юстиції вимагати рівного ставлення з португальцями, зрештою, договір є чинним і не може бути вилучена, як легко.

Але не варто для тих, хто? Звичайно, це того варто. Якщо ви вирішили зробити медицину в Колумбії, Болівії, Парагваї і т.д., як я бачив багато людей, зробити це, краще зробити тут. Зверніть більш-менш те ж саме (я припускаю), і буде включати в себе навчання, приблизно рівне (є й думка, що тут погано!), Але принаймні один титул, який дозволяє працювати в багатьох країнах першого світу. Може бути, те ж саме стосується стоматологічних та інших університетів в Бразилії є занадто дорогими і де, загалом, навчання в приватній (з їх хороших винятків, звичайно) є слабким.

Щоб було ясно: я не ненавиджу Португалія, португальці не мають гнів, що не лють НЕ UC, у мене немає нічого проблеми з ними або країни, але я думаю, що цей час персонал в курсі, де проблема може отримувати суму що, безумовно, є не утворення, яке буде справедливим і не варто.

PS: у нас є колеги в різних областях, від медицини через фізичної культури, права, ділового адміністрування, медичних сестер, інженерія, програмування і страшний концепція UC носить загальний характер. Звичайно, ніхто не говорить, буде плювати в самій назві, але пора для запобігання персоналу зробити помилку.

PS2: сума, сплачена тут, бразильські студенти можуть ходити до школи в будь-якій точці світу, який має ту перевагу, вивчення іншої мови і, можливо, мати освіту він надає.

PS3 (так само як і маленька гра!): У інших португальських університетах, де у нас був контакт з магістра або доктора наук, UC сміється, його анахронізми (ось, наприклад, має бути, ми звернулися до вчителя професора доктора або дивитися), його заява бути хороше викладання в цілому і слабкі студенти тариф на ринку праці.

обійми

серце

Comentários

Postagens mais visitadas